17. kolo
09.12.2017 20:00 CET
3 : 2
(0:1)

Reportáž

AS Monaco - ES Troyes 3:2

Monako během posledních dvaceti minut předvedlo dokonalý obrat a nakonec porazilo k radosti domácích příznivců mužstvo Troyes.

Přitom se tento zápas pro Monako nevyvíjel vůbec dobře, ba naopak katastrofálně. V 25. minutě po nejistém zákroku Subašiče doklepl míč do sítě Suk Hyun-Jun a domácí prohrávali 0:1. O to to bylo horší, že v 50. minutě si gólman Subašič vybral další slabší chvilku. Nepodařilo se mu totiž ideálně odkopnout balón, ale místo toho jen nastřelil opět aktivního a dotírajícího Suk Hyun-Juna. Hosté tak vedli už 2:0 a vypadalo to, že AS Monako bude pokračovat v ne příliš vydařených výkonem i nadále.

V 70. minutě si však smolně srazil centr jednoho z monackých hráčů do vlastní sítě Deplagne a postaral se tak ještě o pořádný rozruch. V 85. minutě totiž našel skvělým a hlavně přesným centrem Moutinho hlavu Carrilla a ten se nemýlil.

V 88. minutě se pak ještě po volném přímém kopu dostal k hlavičce Glik a narazil míč Carrillovi. Ten si opět hlavou z bezprostřední blízkosti poradil dokonale a překonal góĺmana Troyes.

AS Monako tedy dokonalo obrat a nakonec si se štěstím v poslední dvacetiminutovce poradilo s ES Troyes. Ztrácí tak stále 9 bodů na první příčku tabulky, kterou stále neotřesitelně hájí PSG. Hráči Troyes zůstávají na sedmnácté příčce tabulky, avšak po dnešním zápase zřejmě nebudou spát ideálně. Z tohoto zápasu se dalo vytěžit více a v konečném účtování zřejmě budou potřebovat každý bod.

Autor: Martin Pšenica

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele