10. kolo
21.10.2017 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Angers SCO - Toulouse FC 0:1

Angers po matném výkonu připisuje druhou porážku v sezoně. Toulouse oproti tomu podruhé v řadě zvítězilo.

Je 14. května 2016. Na Stade Jean-Bouin přijíždí Toulouse FC. Karty jsou přitom rozdány jasně - setrvání v Ligue 1 zaručí pouze výhra! Po obratu rozhodnul v 80. minutě Yann Bodiger o tom, že jeho klub zůstane mezi elitou. O rok a pět měsíců později už nese domovský stánek Angers SCO název Stade Raymond Kopa, ale radost opět přinesl hráčům TFC.

Podobně jako na dalších prvoligových trávnících, ani tady to 21. října 2017 nebyla žádná výstavní fotbalová podívaná. Jediná branka přišla na pořad večera ve 38. minutě. Přímý kop byl rozehrán tak, že míč doputoval ke Christopheru Jullienovi, jenž ho následně poslal na Alexise Blina, který ho šikovnou patičkou ve vzduchu prodloužil na malé vápno, kde číhal Issa Diop a přesnou hlavičkou poslal svůj tým do vedení - 0:1.

O vyrovnání se pokoušel Karl Toko Ekambi, jemuž se v posledních třech střetnutích střelecky dařilo, avšak tentokrát nejprve poslal svůj volej po pobídce Vincenta Manceaua vedle, a poté ho vychytal Alban Lafont. Les Scoïstes byli nejblíže po hodině hry, kdy Thomas Mangani napálil brankovou konstrukci.

Pak na stadionu vypadla světla, nicméně Moulinově družině nepomohlo ani desetiminutové nastavení. Stále tedy čeká na první tříbodový zisk v domácím prostředí. Další, i když malou šanci, bude mít za dva týdny proti PSG. Ještě předtím pocestuje do Strasbourgu. Prozatím desáté Toulouse přivítá na Stadium Municipal ASSE.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele