15. kolo
29.11.2017 19:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Angers SCO - Stade Rennes 1:2

Rennes pod Lamouchim podruhé za sebou vyhrálo a dostalo do problémů Angers. Moulinův celek se totiž kvůli výhře Lille nad Lyonem propadl do sestupové zóny.

Snad až příliš velkou čárou přes rozpočet se ukázalo býti zranění Baptiste Santamaríy, jenž se musel poroučet ze hřiště už po devatenácti minutách. První šanci si však přesto připsali domácí. Jmenovitě Karl Toko Ekambi, jehož pobídli Romain Thomas a Angelo Fulgini. Střela ale bohužel byla obranou zablokována.

Ve 37. minutě už to byla jiná písnička. Kamerunský fotbalista si naběhnul po Manganiho centru na přední tyč a než stačil kdokoli zareagovat, míč se třepal v síti - 1:0. Les Rouges et Noirs minule vyzráli na Nantes. Dvě branky přitom zaznamenal Wahbi Khazri. Tentokrát to nebyl jeho zápas, nicméně ho zastoupili jiní.

V 51. minutě za sebe prodloužil rohový kop Benjamin André a Adrien Hunou s velikou porcí štěstí dopravil míč za záda Alexandre Letelliera - 1:1. V 71. minutě stál v ideální pozici Lassana Coulibaly. Jenomže v rozhodující moment bohužel pro Angers podklouznul, takže Tomáš Koubek nemusel vůbec nic řešit.

Rozhodnutí padlo v 84. minutě. Benjamin Bourigeaud rozehrál standardní situaci tak, že si chtěla domácí jednička dojít pro balon. Nicméně najednou se před ní objevil kapitán Benjamin André, lehkou tečí zařídil svému týmu šestou výhru v sezoně a stylově tak oslavil svůj 200. duel v rámci francouzské Ligue 1 - 1:2.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele