8. kolo
01.10.2017 17:00 CET
3 : 3
(1:3)

Reportáž

Angers SCO - Olympique Lyon 3:3

Lyon neudržel dvougólové vedení a s Angers jen remizoval 3:3. Domácí zaslouží pochvalu, protože ani za nepříznivého stavu neházeli flintu do žita.

Lyon odstartoval nejlépe jak mohl a na půdě Angers vstřelil rychlý gól. Obrana domácích si nijak nevšímala Mariana Díaze, který si počkal na vhodnou chvíli, seběhl si k přihrávce Rafaela a pohotovou střelou rozvlnil síť. Lyon dokonce vstřelil ihned druhý gól, který však nebyl pro ofsajd uznán.

Domácí se dočkali vyrovnání po půlhodině hry a to téměř bez vlastního přičinění. Centr do šestnáctky si totiž usměrnil do vlastní síťě Rafael, takže Lopes vůbec nemohl reagovat. Ale Lyon odpověděl tím nejlepším způsobem. Ve 40. a 41.minutě vstřelil druhý respektive třetí gól. Nejprve se po centru Fekira vyšrouboval do vzduchu Diakhaby a dal na 2:1, a poté dorazil do branky Letellierem vyražený balón Memphis Depay.

Angers bylo v těžké pozici, ale flintu do žita rozhodně neházelo. Traoré krátce po změně stran utíkal sám na Lopese, který předvedl bravurní zákrok. Hned o minutu později si Lyon situaci zkomplikoval, když uviděl druhou žlutou kartu Marcelo. Angers přesilovkou nepohrdlo a rozjelo svůj kolotoč.

Nejprve se přesnou přízemní střelou prosadil Ekambi a v 67.minutě dokonce vyrovnal na 3:3 z rohového kopu hlavičkující Ismaël Traoré. A najednou bylo všechno jinak a na koni bylo Angers. Zbytek zápasu však nic zásadního nepřinesl, takže utkání skončilo plichtou 3:3.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OL má co napravovat. Nepříjemný protivník,ale prohrát už se nesmí. Ztráta narůstá!!!

Tip: 02.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele