33. kolo
13.04.2018 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Angers SCO - OGC Nice 1:1

Alassane Pléa za Nice opět skóroval. Karl Toko Ekambi se sice v dresu Angers neprosadil, ale přesto jeho tým nakonec uhrál další důležitý bod.

Bez Maria Balotelliho začali aktivněji domácí. Ve 12. minutě střílel Flaviet Tait, leč jeho pokus zblokoval mimo Marlon. Teprve potom dvakrát zahrozili hosté. Pierre Lees-Melou, ani Jean Michaël Seri však taky neuspěli. Druhý jmenovaný se z pozice defenzivního záložníka propracoval v šestatřicáté minutě k další dobré příležitosti. Ludovic Butelle se musel činit.

Karl Toko Ekambi se poprvé dostal ke slovu až v závěru úvodního dějství. Arnaud Souquet jeho možnost až na hranici sebeobětování zmařil. Do šaten se tedy šlo za bezbrankového stavu. Po změně stran opět začali lépe hosté. Seriho přímý kop uklízel Pléa pouze do Butelleho náruče. Až potom začaly padat branky.

V sedmašedesáté minutě Seri výtečně našel mezi dvěma obránci Alassaneho Pléu, jenž se ocitnul sám před brankáře. Přízemní střela pravačkou se pak ukázala býti nejideálnějším řešením - 0:1. Pro pětadvacetiletého fotbalistu to byla čtrnáctá trefa v sezoně, čímž vyrovnal kolegu Balotelliho. V 75. minutě centroval Thomas Mangani a nebýt skvělého Benítezova zákroku, Karl Toko Ekambi by se prosadil dokonce poosmnácté.

Na Stade Raymond Kopa za něj ovšem tentokrát všechno podstatné zařídil v 84. minutě Angelo Fulgini, když se k němu odrazil balon, aby mohl nekompromisní ranou o břevno vyrovnat na konečných 1:1. O pohárových ambicích Les Aiglons ledacos napoví příští víkend, kdy bude soupeřem MHSC. Angers bude věřit v bodový zisk proti sestupem ohroženému Toulouse.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele