26. kolo
17.02.2018 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Angers SCO - AS Saint-Étienne 0:1

Angers si po minulém výprasku od Monaca svou reputaci nevylepšilo. Před vlastními fanoušky padlo už podruhé v řadě, celkově už nebodovalo tři kola za sebou, a stále se zlepšujícímu St. Étienne podlehlo nejtěsnějším možným způsobem. O jedinou branku utkání se postaral jedenáct minut před koncem Robert Berič.

U Les Verts nastalo během zimní pauzy obrození a citelný zásah do kádru se vedení klubu evidentně vyplatil. Mužstvo kouče Jeana-Louise Gasseta získalo z možných dvanácti bodů hned deset a v tabulce se vlastně najednou přibližuje příčkám zaručující evropské poháry pro příští sezónu. Domácí se naopak ze sestupového pásma nevymanili.

Štěpáni nepůsobili na hřišti nebezpečným dojmem a prakticky jen zužitkovali jednu ze svých mála příležitostí. Špatnou chvilku v opravdu hodně nevhodnou dobu si vybral domácí gólman Butelle, kterému v šestnáctce vypadl míč trestuhodně z rukou, toho si bleskově všiml Berič, který ještě na podzim působil v belgickém Anderlechtu, a ten dopravil balón do sítě.

Les Scoïstes stejně jako před týdnem znovu nedokázali skórovat, nicméně v tomto střetnutí směrem dopředu v žádném případě netápali. Třeba Toko Ekambi je mohl poslat do vedení poté, co se u lajny zbavil špatně bránícího Subotiče, směřoval zcela sám na bránu, jenže před brankářem Ruffierem trestuhodně selhal a nasměroval svůj pokus jen mimo.

Ve druhém poločase se zase mohl prosadit po rohovém kopu kapitán Traoré, který se dostal k odražené přihrávce Manganiho, jenže z blízkosti jeho dělovku fantasticky vykryl Ruffier. V době, kdy už ASSE vedl, mohl aspoň vyrovnat střídající Guillaume, jenž vypálil ostře z voleje, ovšem pod břevnem znovu zasáhl výtečně koncentrovaný Ruffier.

Autor: Patrik Sandev / eurofotbal.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele