6. kolo
17.09.2017 15:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Amiens SC - Olympique Marseille 0:2

Marseille, resp. Clintonu N’Jiemu stačily tři minuty k tomu, aby vsítil dvě branky a rozhodl o třetí výhře svého klubu. Amiens naopak připisuje čtvrtou porážku.

V úvodu zápasu panovala na kopačkách obou celků menší nervozita. První pokus si tak připsal Florian Thauvin až ve 28. minutě. Poté o sobě dali vědět dva nejobávanější hráči z domácího výběru. Gaël Kakuta nejprve otestoval Yohanna Pelého z přímého kopu, a pak si na hostující jedničce vylámal zuby Moussa Konaté.

První poločas zakončil razantní, leč nepřesnou střelou z přímého kopu Florian Thauvin. Na úvodní branku se tedy čekalo až do 53. minuty. Na tři doteky se hosté dostali na dostřel. Hiroki Sakai poslal z pravé strany centr do vápna, se kterým si úplně nepotykal Khaled Adénon. Míč tedy propadnul k N’Jiemu, který jej dopravil do sítě, ani nevěděl jak - 0:1. Hráči Amiens sice reklamovali ruku, ale gól platit, neboť střelec hrál břichem.

O necelé tři minutky později už to bylo jiné kafe. Na konci rychlé akce šikovně prostrčil na N’Jieho Thauvin. Jeho čtyřiadvacetiletý kamerunský spoluhráč si balon ještě kousek posunul, čímž Régise Gurtnera de facto vyšachoval ze hry a ještě více rozeslunil už tak slunečné severofrancouzské odpoledne - 0:2. v Klub z přístavního města tedy potvrdil, že výjezdy mimo vlastní stadionu mu vyhovují více. Uvidíme, jak se bude Garcíově týmu dařit v kláních proti Toulouse a OGC Nice. Amiens naopak zůstávají na šesti body ve druhé polovině tabulky a do konce tohoto měsíce se těší ještě na SM Caen (doma) a Lille OSG (venku).

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OM už se probuďˇte.

Tip: 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele