37. kolo
12.05.2018 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Amiens SC - FC Metz 2:0

Fotbalisté Amiens si doma poradili s Métami a posunuli se na dvanácté místo. V zápase, ve kterém už o nic nešlo, si do každé půle schovali po jedné brance. Skóre otevřel ve 22. minutě z pokutového kopu Manzala a tři minuty před koncem pečetil výsledek vlastní brankou Vahid Selimović.

Stadion de la Licorne čekal na první branku zápasu do 22. minuty. Do té doby se na hrací ploše nic podstatného neudálo. Bezbrankový stav nalomil až faul Mandjecka na Konatého, po kterém sudí bez váhání foukl do píšťalky. Harisson Manzala zvolil přízemní střelu k levé tyči a i když brankář vystihl směr, na balón nedosáhl, takže Amiens vedlo 1:0. Méty měly v zápase dost potíží vůbec přelstit defenzívu domácích a navíc už v prvním poločase musely udělat změnu v sestavě. Cohadeho nahradil Boulaya. Jediná šance Mét, která stála za to, byla ta Dosseviho, kterou však Cornette zablokoval.

V 66. minutě byly Méty už opravdu blízko vyrovnání, Riviere se po kolmici ocitl sám před brankářem, ale svojí střelu poslal vysoko nad. Zápas měl poklidný průběh a tři minuty před koncem bylo o vítězi definitivně rozhodnuto. Individuální průnik jednoho z domácích si srazil do vlastní sítě Vahid Selimović, takže Amiens zvítězilo 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Amiens celých 13 zápasu doma Neprohráli vypsaní jako favorit a zároven Nevyhráli vypsaní jako outsider.Bukwice ze sázkovek by si přáli dvoječku.Nesmí se to stát.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele