2. kolo
12.08.2017 20:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Amiens SC - Angers SCO 0:2

Výhru 2:0 si na půdě Amiens připsalo Angers. Hosté se poprvé gólově prosadili ve 26. minutě díky Crivellimu a ve druhém dějství dal výsledku konečnou podobu Mangani. Výhra SCO byla zasloužená, domácí toho směrem dopředu příliš nepředvedli.

Angers mělo první velkou šanci ve 26. minutě, to se na malém vápně ocitl hlavičkující Enzo Crivelli a nechybělo mnoho. Crivelli byl ve stoprocentní šanci a tohle by zkrátka mělo končit gólem. Naštěstí to hosty nemuselo tolik mrzet, protože hned vzápětí vstřelil stejný muž vedoucí branku. Mangani vymyslel pro Crivelliho krásnou kolmici a útočník Angers střelou po zemi překonal Gurtnera. Domácí mohli okamžitě přispěchat s odpovědí, Kakuta posunul balón na Charriera, který rozezvonil obě tyčky.

SCO nadějné vedení udrželo a po změně stran, přesněji v 56. minutě, přidalo druhý gól. Vyběhnutý Gurtner vyrobil v brance Amiens obrovskou hrubku a Thomas Mangani lehkým obloučkem zvýšil na 2:0.

Amiens mělo stále dostatek času něco s výsledkem udělat, jenomže směrem dopředu bylo naprosto bez nápadu. Angers dvougólový náskok střežilo jak mohlo a nakonec ho i udrželo. Domácí se nezmohli ani na závěrečný nápor. Hosté tak mají po dvou kolech solidní čtyři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele