18. kolo
17.12.2016 20:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Toulouse FC - AS Nancy-Lorraine 1:1

Málem Nancy uhrálo na půdě Toulouse dokonce všechny body. Každopádně i tak může být spokojeno, že rozšířilo svou bilanci neporazitelnosti už na šest utkání z posledních sedmi případů, pokud-li do statistik započítáme i Coupe de la Ligue. Hosty poslal do vedení Youssef Aït Bennasser, domácí odpověděli až v závěru druhé půle díky Christopherovi Jullienovi.

TFC letos spoléhá především na domácí prostředí a po vítězstvích nad Montpellierem a Lorientem hledal cestu ke svému třetímu úspěchu v řadě na Stadium Municipal. Jenže po třiatřiceti minutách se prosadil soupeř, s nímž od roku 2008 v deseti po sobě jdoucích střetnutích ještě neprohrál.

Dia unikl na pravé straně, ve skluzu ještě přistrčil míč do brankového území na Maurice Dalého, který ho vrátil na hranici pokutového území, odkud Aït Bennasser zamířil po zemi přesně na bližší tyčku. Teprve dvacetiletý Maročan, který se v létě stal majetkem Monaka, zaznamenal svou letošní třetí trefu v nejvyšší soutěži.

Dlouho to vypadalo, že stále se zlepšující ASNL, jenž se prakticky po celý podzim nacházel v sestupovém pásmu, do něhož by už každopádně před novým rokem neměl znovu spadnout, udrží u Garonny vedení na své straně. Domácí nenacházeli na dobře organizovaného soka žádný recept, přece se ale nakonec dočkali aspoň remízy.

Sylla z levé strany načechral centr do šestnáctky, kde si nejvýše naskočil Jullien, a ten hlavičkou k tyči překonal pouze přihlížejícího gólmana Černika. Francouzský obránce, který loni notně pomohl Dijonu k návratu do Ligue 1, mohl v závěru přidat ještě jednu branku, avšak jeho zakončení z brankové čáry vytěsnil střídající protivník Marchetti.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele