23. kolo
05.02.2017 15:00 CET
4 : 0
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - Angers SCO 4:0

Za poslední dva měsíce předvedlo Toulouse asi svůj nejlepší výkon a alespoň částečně si napravilo reputaci po šesti porážkách z posledních sedmi zápasů. Své první ligové vítězství zaznamenalo vůbec poprvé od půlky prosince. Angers, notně povzbuzené o minulé skalpy Mét a Caen, takovýhle debakl určitě nečekalo.

Když sudí Rainville ukončil první poločas, určitě nikdo nečekal, že by se svěřenci Pascala Dupraze, jež v Ligue 1 neskórovali čtyřikrát v řadě od konce prosince, mohli po změně stran nadechnout k takovému gólovému masakru. Své čekání na jakoukoli branku ukončili nakonec po dlouhých 412 minutách.

Uběhlo jen pár sekund a už úvodní střelu na branku vyslal hostující Tait, o pět minut později zkoušel přesně zacílit jeho spoluhráč Mangani, ani jeden z nich však v zakončení nijak nezazářil. Na druhé straně se snažil změnit bezbrankový stav ve 3. minutě Delort, ovšem nechal mezi třemi tyčemi pouze vyniknout srbského gólmana Petriče.

Hostující muž v rukavicích musel ve 14. minutě zasahovat ještě jednou, vyskakoval si na něj totiž, leč neúspěšně, věčně neposedný Braithwaite. Pak se oba týmy na hřišti odmlčely. A dalším zajímavým momentem byla vlastně až první trefa domácího celku, o kterou se postaral Delort, debutant v toulouském dresu.

Óscar Trejo na pravé straně uvolnil Jeana, ten táhlým centrem našel na hranici malého vápna nabíhajícího si útočníka, jenž ve skluzu umístil svou střelu od břevna a za brankovou čáru. V 56. minutě bylo pro mužstvo z Bretaně ještě hůře, Petrič totiž v jasné tutovce podrazil pronikajícího Jeana a nařízenou penaltu proměnil hravě Braithwaite.

Dvacet minut před koncem Angers inkasovalo už potřetí. Toivonen ve středu pole chytře a elegantně přiťukl míč do běhu na Óscara Treja, který pak sám před Petričem nemohl zaváhat. Jeden z nejhorších druhých poločasů v této sezóně si Angers vytrpělo až do samotného konce, to když se ještě prosadil Toivonen, a to krásným jemným obloučkem.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele