34. kolo
22.04.2017 20:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

SM Caen - FC Nantes 0:2

FC Nantes si proti Caen připsalo už dvanáctou výhru. Tým Patrice Garandeho naopak zůstává po devatenácté (!) porážce namočený ve hře o udržení.

Hrdinou zápasu se stal Yacine Bammou, který dostal šanci kvůli nucené absenci Préjuce Nakoulmy. Poprvé se prosadil ve 27. minutě. Valentin Rongier se ocitl ve složité situace mezi třemi obránci, nicméně z ní vyšel jako vítěz, protože přihrál právě Bammouovi, jenž z hranice malého vápna nedal Vercoutremu šanci - 0:1.

Už ve 35. minutě to bylo pro hosty ještě veselejší. A byla to situace jako z fotbalové učebnice. Léo Dubois z pravé strany centroval, Bammou předskočil svého strážce Damiena Da Silvu a razantní hlavičkou zaznamenal svou čtvrtou branku v sezoně - 0:2. Do konce prvního poločasu se musel činit i Maxime Dupé, konkrétně proti pokusu Yanna Karamoha.

Ten samý hráč měl jedinečnou příležitost ke snížení po hodině hry, kdy mu ideální pas poslal Julian Féret. Přestože měl před sebou de facto odkrytou svatyni, nějak se holt stalo, že na ukazateli skóre nadále svítila u Caen nula. Les Canaris potvrdili, že na Stade Michel d’Ornano jezdí s velikým potěšením. Vždyť naposledy tu prohráli v dávném roce 2009.

Převaha přitom mohla být ještě výraznější, kdyby střídající Sérgio Oliveira v obou případech neztroskotal na Rémym Vercoutrem. Nantes tedy může jít do souboje s Lorientem zase o něco sebevědoměji. Caen naopak musí předvést docela jiný výkon, a také musí doufat, že střelci Olympique Marseille zase nebudou mít svůj den.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele