10. kolo
23.10.2016 15:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

SM Caen - AS Saint-Étienne 0:2

Caen se po prohře s ASSE propadlo do sestupového pásma. Les Verts naopak poskočili na sedmou příčku, přičemž na čtvrté Toulouse ztrácejí pouhé dva body.

Jako první vyzkoušel pozornost Rémyho Vercoutreho hostující Jordan Veretout. Za deset minut musela domácí jednička vytáhnout další parádní zákrok proti střele Henriho Saiveta. Tyto nevyužité příležitosti znamenaly jediné - ASSE v rámci Ligue 1 už pošestnácté za sebou nedokázalo vstřelit v prvním poločase ani jednu branku!

Vskutku nevšední statistika, která mohla Christopha Galtiera mrzet jenom do devětačtyřicáté minuty. Tehdy přihrál Kévin Malcuit svému jmenovci Monnet-Paquetovi, jehož navštívenku zablokoval Alaeddine Yahia. Odražený balon se bohužel pro Caen dostal do cesty Saivetovi, jenž ho z voleje napálil do brány - 0:1.

Stéphane Ruffier, který odehrál v dresu Les Verts svůj jubilejní dvoustý duel v Ligue 1, se vlastně musel činit akorát proti dělovce Hervé Bazileho. Naopak v 59. minutě si na druhé straně hřiště obrana neporadila optimálně s rozehrávaným rohovým kopem, takže Jordan Veretout mohl přidat druhý gól svého týmu v tomto utkání - 0:2.

V závěrečné desetiminutovce ještě spálili své možnosti Oussama Tannane a střídající Nolan Roux. Na výhře AS Saint-Étienne (v sezoně čtvrté) se už ale nic nezměnilo. Na Stade Geoffroy-Guichard, kde si v rámci letošního EURA zahráli i čeští reprezentanti, zavítá v příštím kole Monaco, kdežto Caen se pokusí odčinit porážku v zápase s Nancy.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele