28. kolo
04.03.2017 20:00 CET
2 : 3
(1:2)

Reportáž

SM Caen - Angers SCO 2:3

Angers ukázalo, že je aktuálně v možná nejlepší formě v dosavadním průběhu sezóny, na půdě Caen získalo už svou pátou výhru v řadě, a vyhouplo se po dlouhé době do horní poloviny tabulky. Domácí po dvou udržených čistých kontech inkasovali hned třikrát a svému neoblíbenému protivníkovi podlehli už počtvrté za sebou.

Mužem utkání byl vyhlášený Karl Toko Ekambi, autor první angerské trefy, který zároveň zkraje druhého dějství vybojoval rozhodující pokutový kop. Kamerunec celkově prožívá hodně plodné období. Minulý měsíc v Gabonu vyhrál Africký pohár národů, v posledních týdnech táhne svůj tým k ligové záchraně.

V uplynulých pěti kolech vydoloval bretaňský celek celkem třináct bodů, tedy tolik jako v patnácti duelech předtím. Už po šesti minutách hry se ujal vedení. Bamba poslal perfektní dlouhý pas na rozeběhnutého Ekambiho, jenž se snadno dostal za obranu a následným jemným obloučkem překonal vyběhnuvšího brankáře Vercoutreho.

Domácí nicméně záhy srovnali stav. Adéoti v 11. minutě přihrál na hranici ofsajdu Rodelinovi, ten v koncovce zachoval klidnou hlavu, snadnou kličkou se zbavil gólmana Michela, a zamířil do prázdné brány. Ve 21. minutě se les scoïstes znovu dostali do vedení, to když centr Cissokha zužitkoval hlavou N'Doye.

I vstup do druhého dějství vyšel daleko lépe Angers. Ekambi byl v šestnáctce sražen Adéotim, sudí Chapron nařídil pokutový kop, a ten střelou doprostřed brány proměnil hravě Mangani. SMC dokázal už jen snížit v 67. minutě. Michel ještě stačil vychytat Karamoha, balón však vyrazil pouze k Santinimu, který snadno dorážel.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele