31. kolo
01.04.2017 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Olympique Marseille - Dijon FCO 1:1

Velké překvapení se odehrálo na Stade Vélodrome v Marseille. Domácí celek pouze remizoval 1:1 s o záchranu bojujícím Dijonem. Hosté šli v prvním poločase do senzačního vedení a konečnou dělbu zařídil až po změně stran Dmitri Payet.

Dijon se mnohem slavnějšího soupeře nezalekl a domácím už na začátku prvního poločasu zle zatápěl. Po Abeidově přihrávce se dostal do stoprocentní příležitosti Tavares a Pelé musel zasáhnout. Na druhé straně zase hlavičkoval nebezpečně Thauvin, jinak ale byla Marseille nemasná a neslaná a Dijon opět vystrkoval růžky. Proti Kwonovi opět zasáhl Pelé a Tavares zazdil další velkou příležitost. Olympique si ponaučení nevzal a v první minutě nastaveného času Dijon z rohového kopu udeřil. Amalfitano odcentroval a Grégory Sertič nešťastně překonal vlastního brankáře Pelého.

Domácí fotbalisté si museli o přestávce vyslechnout své a do druhého poločasu vstoupili ve zcela jiném rozpoložení. Hned ve 48. minutě je spasil starý známý Dmitri Payet, z volného přímého kopu předvedl parádní kop a srovnal na 1:1. A Payet byl i nadále vidět, jeho centr Haddadi sklepl pro Thauvina a ten z jasné pozice minul. Dijon se nesoustředil jen na defenzívu, směrem dopředu byl pořád nebezpečný a Kwon si ve velké příležitosti vylámal zuby na Pelém. Utkání bylo otevřené až do závěrečného hvizdu, Marseille měla dobré příležitosti, ale v nastavení také Dijon a Tavares zase odmítl branku. Konečná dělba je sice překvapivá, ale zasloužená.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele