20. kolo
15.01.2017 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

OGC Nice - FC Metz 0:0

Vůbec dobrý start do jarní části Ligue 1 neprožili fotbalisté Nice, kteří díky pouhé bezbrankové remíze s Métami znovu značně oslabili své dřívější dominantní postavení. Po předvánoční plichtě v Bordeaux opět nedokázali vstřelit branku. Jeho pokorný soupeř si v Allianz Riviéře nehrál na hrdiny, a nakonec domů přivezl velmi cenný bod.

Od šestého kola se Les Aiglons drželi nepřetržitě na prvním místě tabulky. Jenže další zbytečná ztráta jen dala šanci Monaku a PSG přiblížit se jim na dostřel. A to se přitom jejich protivník nachází na posledním místě tabulky. Pochopitelně že své udělaly rovněž velké absence na straně mužstva kouče Luciena Favreho.

Vůbec první střelu na branku vyslal Pléa, jemuž v útoku chyběl parťák Balotelli, každopádně se svým zakončením uspět vlastně nemohl. Alespoň se do obrany mohl vrátit dirigent Dante a Baysse, za zraněnou brankářskou jedničku Cardinaleho zaskočil Benítez, který mimochodem drží neprůstřelnost celkem 125 minut.

Tahle pozitivní statistika se ovšem pochopitelně ukázala jako hodně slabá náplast na konečný neuspokojivý výsledek. Domácí gólman si první těžší zákrok připsal po pokusu Nguetteho, který za vápnem snadno vymíchal Danteho, a míč nakonec přece dokázal zkrotit. OGC sice v závěru půle zvýšil obrátky, ovšem bez kýženého úspěchu.

V úvodu druhého poločasu se do dobré možnosti propracovaly Méty, nicméně Cohade z blízkosti na Beníteze nevyzrál. Nice se mohlo prosadit po spolupráci Ricarda Pereiry s Pléou, který na podzim zaznamenal v Métách hattrick, jenže jeho střela těsně minula vzdálenější tyčku Didillonovy svatyně.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele