3. kolo
27.08.2016 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Montpellier HSC - Stade Rennes 1:1

Montpellier se proti Rennes ujal vedení, ale nakonec remizoval. Oba týmy tedy budou mít na kontě po třech odehraných kolech čtyři body.

MHSC při posledním vzájemném střetnutí na les Rouges et Noirs vyzrálo a Morgan Sanson naznačil, že tři body bude jeho tým chtít i tentokrát. Benoit Costil ještě zasáhnul, nicméně ve 22. minutě byl už krátký na střelu Daniela Congrého - 1:0. Teď tedy měla být řada na hostujícím celku, který od nové sezony vede Christian Gourcuff, jehož syn Yoann opět odehrál celý zápas.

Těsně před pauzou sledoval razantní pozdrav Steva Mouniého, kterému nabil Kévin Bérigaud. Costil byl však znovu na svém místě a dokázal, že pozvánka do reprezentace na nadcházející duely s Itálií a Běloruskem nebyla vůbec žádná náhoda. O první pokus Rennes se postaral až v 50. minutě Wesley Saïd a Geoffrey Jourdren se překonat nenechal.

Následně byl opět zaměstnán Costil, když musel vyrážet Bérigaudovu hlavičku. Důležitý zákrok, protože díky němu mohl o čtyři minuty později vyrovnat Adama Diakhaby, jemuž nahrál Benjamin André. Pro dvacetiletého útočníka to byla první branka v jeho druhém startu na seniorské úrovni. Rozhodně dobrá bilance.

Následně mohl misky vah přetáhnout na stranu hostů Romain Danzé, ale trefil hlavou jen tyč. V 78. minutě rozehrál Yoan Gourcuff akci, na jejímž konci přihrával před bránu Saïd a Giovanni Sio málem balon zasáhnul a skóroval. Ale protože opravdu jenom málem, mohli být nakonec přeci jen o něco málo spokojenější domácí.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele