28. kolo
04.03.2017 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Montpellier HSC - EA Guingamp 1:1

Utkání mezi Montpellierem a Guingampem skončilo smírně 1:1. Po mizivém prvním poločase přišel na scénu o poznání záživnější druhý poločas a v něm krásné branky domácího Mouniého, respektive hostujícího Brianda.

Utkání příliš fotbalové krásy nepobralo. První poločas nejen, že nenabídl žádnou branku, ale k vidění nebyla ani žádná větší příležitost. S jistou nadsázkou můžeme říci, že nejlepším okamžikem poločasu bylo jeho ukončení v podání sudího Brianda.

Po přestávce se obraz hry přeci jenom změnil k lepšímu. Zejména domácí měli několik zajímavých příležitostí. Nejprve Sességnon střílel těsně vedle a o chvíli později neodpískal sudí pokutový kop za ruku Bodmera. Montpellier si z toho nemusel dělat těžkou hlavu, neboť v 50. minutě přesto udeřil. Sességnon vypálil a Mounié povedenou tečí rozvlnil síť!

Na řadě byl Guingamp a jeho příležitost na vyrovnání přišla přesně za deset minut. Salibur vlétl do vápna, kde přihrál Didotovi, který však balón do branky nepropasíroval. Čtvrthodinu před koncem měli domácí velkou šanci výsledek pojistit. Povedenou akci zakončil Mounié a Johnsson výtečným skokem udržel Guingamp ve hře. Byl to klíčový okamžik celého zápasu, neboť pět minut před koncem hosté skutečně vyrovnali. Domácí se po sérii hlaviček nedokázali vymanit z tlaku až se balón vrátil do vápna na kopačku Jimmyho Brianda a ten srovnal na konečných 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele