7. kolo
24.09.2016 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - SM Caen 0:0

Bordeaux tentokrát doma neskórovalo, takže promarnilo příležitost posunout se v tabulce výše. Alespoň, že i protivník z Caen neměl den, tudíž ani Cédric Carrasso nemusel lovit balon ze sítě.

Diego Rolán a Jérémy Toulalan chyběli a na hře domácího celku to bylo znát. V největší šanci první půle tak Jérémy Ménez pálil vedle. Na druhé straně hřiště si podobně počínali Hervé Bazile a Julien Féret. Fakt, že úplně největší příležitost zápasu si vytvořil obránce, taky hovoří o ledasčem a naznačuje ... inu naznačuje, že obě mužstva neměla svůj den.

Igor Lewczuk mohl zaznament svou první branku ve Francii, ale Rémy Vercoutre byl jednoznačně proti. Šlo o jedinou střelu týmu Jocelyna Gourvenneka mezi tři tyče! To není dobrá vizitka. Další dobrou příležitost si vypracoval Vincent Bessat. No, vypracoval ... Prostě prásknul do balonu a nechal vyniknout Carrassa.

Více pozoruhodného se toho už na Nouveau Stade de Bordeaux (aka Matmut Atlantique) nestalo. Radost z bodu budou mít určtě větší hosté, protože předtím třikrát v řadě prohráli. Přístě na ně čeká rozjeté Toulouse. Girondins Bordeaux se zase utká v Parku princů s poněkud utlumeným PSG, které ještě předtím hraje Ligu mistrů s Ludogorcem Razgrad.  

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele