14. kolo
26.11.2016 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Nantes - Lille OSC 0:0

Vzledem k postavení obou celků v tabulce není ani překvapení, že to na Stade de la Beaujoire při utkání domácího Nantes a hostujícího Lille nebyla žádná vytříbená fotbalová podívaná.

Klub ze severu Francie přitom začal aktivněji. Už ve 4. minutě to zkoušel z přímého kopu Sébastien Corchia a balon jen těsně přeletěl branku. Pak se sice snažil lépe odpovědět Guillaume Gillet, jenže jeho volej se taky nepotkal s přesností. LOSC si však v prvním poločase své největší příležitosti ještě šetřilo.

Ve 34. minutě se zase rozehrával přímý kop a zase to z něj zkoušel Corchia. Rémy Riou se ale zaskočit nenechal, i když měl hodně co dělat. Také v následující akci měl prsty Sébastien Corchia. Jeho další navštívenku brankář Nantes vyrazil pouze k Marcosovi Lopesovi. Hráč hostující z Monaka měl před sebou odkrytou klec, ale balon do ní stejně nedoletěl, jelikož mu v cestě do sítě zabránil výtečným obranným zásahem Venezuelan Oswaldo Vizcarrondo.

Taky v první šanci po změně stran sehrál důležitou roli obránce Les Canaris. Tentokrát to byl jiný Jihoameričan, konkrétně Brazilec Lucas Lima, do vyhlavičkovával z brankové čáry lob, který měl na svědomí jediný úspěšný střelec ve finále letošního EURA, Portugalec Éder. Ale i nadále musela být ve střehu především domácí jednička.

Rémy Riou si poradil jak se střelou Nicolase De Prévilla, tak s pokusem Yassineho Benziy. Teprve až samotném závěru se připomenul Emiliano Sala, od něhož si kouč Girard hodně sliboval. Hlavička argentinského forvarda byla sice razantní, leč nepřesná. O další body bude Nantes bojovat rovněž doma proti Lyonu, kdežto Lille přivítá Caen.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele