33. kolo
15.04.2017 20:00 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

FC Metz - SM Caen 2:2

Nic neřešící remízou skončilo utkání mezi domácími Métami a Caen, takže oba celky ještě nemají v boji o záchranu vyhráno. Všechny branky padly až ve druhém poločase. Méty v něm pokaždé vedly, ale Caen vždy našlo odpověď.

Začátek zápasu byl z obou stran poněkud krkolomný, žádné větší šance k vidění nebyly. Už v 11. minutě muselo Caen sáhnout k prvnímu střídání, zraněného Genevoise musel nahradit Diomandé. Až ve 28. minutě přišla první velká příležitost, Cohade si sice dobře navedl balón, ale následně branku trestuhodně přestřelil. Hosté zase zahrozili až před koncem prvního poločasu, kdy Diomandé orazítkoval břevno.

Diváci na stadionu Municipal Saint-Symphorien se dočkali branek až ve druhém dějství. V 65. minutě poslal do šestnáctky krásný centr Balliu a Ismaïl Sarr hlavou poslal domácí zaslouženě do vedení. Caen ale odpovědělo a rovněž ze vzduchu. Centr Bessata dopravil do sítě hlavou Ivan Santini, takže se čtvrthodinu před koncem začínalo od znovu.

V 83. minutě si Méty vzaly vedení zpátky. Po straně unikl Balliu a před brankou se prosadil Cheick Diabaté, ale ani toto vedení domácí neudrželi. Přišel totiž Delaplacův centr a Ronny Rodelin rozhodl o konečné dělbě bodů. Ve zbývajících kolech Ligue 1 tak mají oba celky ještě co dělat, aby si zachránily prvoligovou příslušnost.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele