35. kolo
30.04.2017 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Dijon FCO - Girondins Bordeaux 0:0

Fotbalisté Bordeaux nedokázali potvrdit úlohu favorita na půdě zachraňujícího se Dijonu a rozešli se s ním smírně bez branek. V tabulce Ligue 1 jsou na pátém místě s šestapadesáti body a na čtvrtý Lyon mají manko jednoho bodu, stejným náskokem disponují na šesté Marseille. FCO se prozatím dostal na sedmnáctou sestupovou příčku s třiatřiceti body, nicméně před poslední dvacátou Bastií je pouze o dva body.

Hosté vstoupili do utkání velmi aktivně a do vedení se mohli dostat již v 6. minutě. Po centru z levé strany hlavičkoval zády k brance stojící Laborde a brankář Reynet se musel vytáhnout s fantastickým zákrokem, balón vyrazil jednoruč do strany. O pět minut později si na druhé straně připsal premiérový zákrok také gólman Carrasso, který zkrotil ve svých rukavicích prudkou střelu obránce Rosiera ze střední vzdálenosti.

Po necelých dvaceti minutách se předvedl Carrasso ještě v lepším světle, tentokráte po rohovém kopu z levé strany hlavičkoval v brankovém území nepohlídaný Varrault a strážce Girondins reflexivně vyrážel ke svému spoluhráči. Od této chvíle tempo hry opadlo a po vyložených možnostech se slehla zem. Oba celky měly problémy s rozehrávkou i finálními přihrávkami, obrázek hry se příliš nezměnil ani po přestávce.

Diváci se dočkali zajímavých šancí až v závěrečné desetiminutovce nedělního střetnutí. Nejprve v 83. minutě mohl skórovat Varrault, když znovu zahrozil po centru od rohového praporku. Tentokráte už překonal Carrassa, nicméně na brankové čáře za něj zaskočil obětavý Sabaly. Za další dvě minuty pálil z levé strany pokutového území Chang-Hoon Kwon. Jeho střílený centr skončil vedle vzdálenější tyče, dobíhajícímu spoluhráči scházel k zakončení krok.

Bordeaux se ve zbývajících minutách jen bránilo a Dijon nakonec přeci jen mohl převrhnout misky vah na svou stranu ve třetí nastavené minutě, jenže po tvrdé ráně Kwona se opět vyznamenal famózní Carrasso. Dijon bude v příštím kole bojovat na půdě desátého Guingampu, Girondins se utká s velkým konkurentem ze Saint-Étienne.

Autor: Viktor Sandev / onlajny.com. ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele