3. kolo
28.08.2016 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Toulouse FC 0:0

Na tento zápas se asi příliš vzpomínat nebude. Saint-Étienne opět potvrdilo, že je v Ligue 1 prakticky nemožné jej porazit, ale že zároveň mívá zápasy, kdy by branka nepadla, ani kdyby se hrálo do půlnoci. Toto byl jeden z nich. Toulouse může být s bodem z hřiště favorita určitě spokojeno..

Kouč Les Violets Pascal Dupraz loni senzačně vytáhl tradiční klub ze sestupového pásma a letos to vypadá, že se podobné potíže opakovat nebudou - v prvních třech zápasech nové sezony posbíral jeho tým velmi solidních pět bodů, a to už hrál jak na Guichardu, tak na Vélodrome. Naopak na domácích byla zřetelně vidět jak únava z náročné kvalifikace do Evropské ligy, tak nesehranost - do hry se zapojily hned dvě čerstvé posily, Henri Saivet (ten nastoupil dokonce v základu) a Jordan Veretout.

Toulouse sice nemělo k dispozici zraněného kapitána Martina Braithwaiteho, jeho náhradník - teprve osmnáctiletý Odsonne Édouard - však předvedl velmi solidní výkon a ukázal, že se s ním do budoucna dá počítat. Dnes z toho žádné velké šance nebyly, ale nutno přiznat, že se v zápase samotném nedělo prakticky vůbec nic. Jedinou zajímavější situaci vytvořil právě Édouard, který po půlhodině hry zaměstnal pozornost Stéphane Ruffiera.

ASSE mělo po změně stran míč na kopačkách a dobře kombinovalo, ve finální třetině se ale vůbec nedokázalo prosadit. A když už se alespoň v nastaveném čase dostali do palebných pozic postupně Veretout a Ousmana Tannane, zaúřadoval hostující gólman Alban Lafont. Les Verts tak mají po dnešku na kontě čtyři body, o jeden méně než jejich soupeř.

Autor: Dominik Zezula / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele