2. kolo
21.08.2016 17:00 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Montpellier HSC 3:1

ASSE o gól prohrávalo, ale nakonec skóre otočilo a bere první ligové body. MHSC na dobrý výkon proti Angers nenavázalo.

I když to pro svěřence Frédérika Hantze začalo lépe. Ve 23. minutě střílel Souleymane Camara a Stéphane Ruffier jeho pokus jenom vyrazil. K balonu se pak nejrychleji dostal Steve Mounié a dal hostujícímu celku jednobrankový náskok - 0:1.

Do konce první půle si domácí lepší příležitosti nevytvořili, nicméně hned v první minutě druhého poločasu šli do vedení. Nolan Roux hlavou sklepnul balon na Kévina Monnet-Paqueta a ten přízemní střelou vyrovnal - 1:1. A než se la Paillade vzpamatovali, už prohrávali.

Dylan Saint-Louis hlavou zaznamenal svůj první gól mezi francouzskou elitou - 2:1. Od té doby les Verts jednoznačně dominovali a vytvářeli si další šance. Monnet-Paquet se opřel do míče a napálil břevno. Pak to zkoušel Roux, avšak Geoffrey Jourdren ho vychytal.

Přesto se příznivci na le Chaudron, který viděl na letošním EURU mimo jiné remízu českého týmu s Chorvatskem, mohli se svými hráči ještě jednou zaradovat. V 85. minutě si Robert Berić našel pobídku Kévina Théophile-Catherina, udělal si prostor a dal výsledku tohoto utkání jeho finální podobu - 3:1.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele