19. kolo
21.12.2016 20:50 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - AS Nancy-Lorraine 0:0

Na hráčích St. Étienne se zřejmě v závěru podzimu podepsala únava vlivem náročného programu, způsobeném působením v Evropské lize. Jednoduše ho i opustila dovednost střílet góly v závěrech zápasů. S Nancy na závěr roku uhrálo bezbrankovou remízu, a získalo jen čtvrtý bod z posledních čtyř ligových kol.

Oba celky se střely před sedmi dny v rámci měření sil v Ligovém poháru. A hosté svého soupeře na Stade Geoffroy-Guichard tehdy překvapili nejtěsnějším možným vítězstvím. Ani nyní domácí nenašli recept na v posledních týdnech celkově komplexně hrající mužstvo z východu Francie, a především nedokázali překonat jistého Černika.

Sotva se oba mančafty v mrazivém počasí rozehřály, už se do velké příležitosti dostal Monnet-Paquet. Kolmicí do vápna ho uvolnil Hamouma, jenže st. étiennský útočník selhal v zakončení, a z blízkosti trefil pouze gólmana Černika, který si pomalu a jistě zvyká na roli jedničky po zraněném Guyovi N'Dy Assembém, jenž je navíc údajně na odchodu z klubu.

Běloruský reprezentant mezi třemi tyčemi, který mimochodem odehrál už 23 utkání v Lize mistrů, ještě když působil v BATE Borisovu, vytasil pět minut před přestávkou další ze skvělých zákroků, to když si na něj vyskakoval střelou z voleje Hamouma. Podobně jako v Coupe de la Ligue frustroval své protihráče i po přestávce.

V 56. minutě si na něm vylámal zuby znovu Hamouma, který pálil jen do jeho rukavic. ASNL dohrával poslední třetinu utkání v deseti, po ostrém zákroku na Hamoumu se pakoval po přímé červené kartě z hrací plochy Erick Cabaco, avšak ani tuhle početní výhodu Les Verts zužitkovat nedokázali.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele