22. kolo
28.01.2017 20:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Girondins Bordeaux 0:2

Poměrně snadno se Bordeaux oklepalo z vysoké porážky v semifinále Coupe de la Ligue a v lize dokázalo venku porazit Nancy, které se rovněž muselo vypořádat z neúspěchu v tomto poháru. Domácí celek, který se v posledních dvou měsících prezentuje výtečnou obranou, tentokráte inkasoval dvakrát během druhého poločasu.

První šanci utkání si vytvořili domácí, ve 14. minutě Robic poslal po rychlém útoku přihrávku zleva na Marchettiho, jenže ten mířil z vyložené pozice ve skluzu trestuhodně pouze mimo bránu. Na druhé straně neuspěl v koncovce Laborde, jenž proti brankáři Černikovi nedokázal zužitkovat slušný pas od Méneze.

Ve druhém dějství již Les Girondins převzali iniciativu hry a byli po vstřeleném gólu přece jenom o něco hladovější. Černik, který se objevil mezi třemi tyčemi znovu, ačkoli jednička týmu Guy N'Dy Assembé je již uzdravený, v 52. minutě hned nadvakrát likvidoval příležitost Vady. V 67. minutě již ASNL poprvé inkasoval.

Laborde z pravé strany hledal na zadní tyči někoho ze svých spoluhráčů, a i když se jeho úsilí zdálo být předem ztracené, srazil si nakonec balón do vlastní sítě trošku nepochopitelně vracejí se bek Cuffaut. Dvě minuty před koncem pak rozhodl o vítězství hostů Malcom, který zahrál přímý volný kop skvěle a míč poslal nechytatelně do šibenice.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele