10. kolo
22.10.2016 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Angers SCO - Toulouse FC 0:0

Zápas Angers s Toulouse žádnou branku nakonec nenabídl, což je zejména zásluhou mladého hostujícího gólmana Albana Lafonta. Teprve sedmnáctiletý brankář předvedl několik výborných zákroků, díky nimž se Les Violets udrželi na průběžné druhé příčce; Les Scoïstes neskórovali poprvé po šesti zápasech. Toulouse se mimochodem dostalo na hranici 18 bodů, což už je teď více, než se jim loni povedlo za celý podzim..

Ještě než přišla řada na Lafonta, musel se vytáhnout jeho kolega z opačné strany hřiště; Mathieu Michel si však s halfvolejem Jimmyho Durmaze poradil, a potom už začal úřadovat teenager v hostující kleci. Angers vstupovali do zápasu ve skvělé formě (třináct bodů z posledních šesti zápasu) a kouč Stéphane Moulin opět spoléhal na ofenzivní pojetí, jenže gól se domácím zkrátka vstřelit nepodařilo. V prvním dějství zahodil největší šanci Karl Toko Ekambi.

Po změně stran na sebe opět upozornil Famara Diédhiou, díky jehož dvěma trefám Angers před týdnen udolalo Bastii; nejprve pálil z malého vápna, potom parádním volejem z další stoprocentní pozice, Lafont ale odolal. Mladý strážce se s blížícím závěrem překonával; proti střídajícímu Gillesi Sunuovi vytáhl reflexní zásah a úspěšně vyřešil i několik drobnějších závarů. Na druhé straně zkoušel strhnout triumf na toulouskou stranu Martin Braithwaite, dnešek ale nebyl dnem střelců.

Autor: Dominik Zezula / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele