24. kolo
08.02.2017 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Angers SCO - Stade Rennes 0:0

Angers nedokázalo ani tentokráte v bretaňském derby porazit rivala z Rennes a rozešlo se s ním smírně v bezbrankovém poměru, po svém návratu do nejvyšší soutěže tak proti Stade stále čeká na plný bodový zisk. Domácí výběr je v tabulce Ligue 1 na osmnácté pozici se čtyřiadvaceti body, znovu tedy nedokázal opustit sestupové příčky. Favorizovaní hosté skórovat nedokázali a s dvaatřiceti body jsou na osmém místě.

Utkání rozhodně nebylo z diváckého pohledu nijak zajímavé, oba protivníci spoléhali na kvalitní výkon v defenzívě a Rennes i přes mírnou územní převahu nenašlo recept na dobře organizovanou defenzívu soupeře. Hosté nepřerušili svou dlouhou šňůru bez vítězství, která se táhne od začátku prosince uplynulého roku a trvá již osm ligových střetnutí.

Hodně vidět byl především Senegalec Cheikh N'Doye, který se k Angers připojil poprvé po účinkování na Africkém poháru národů. Poprvé se ozval po necelé čtvrthodině hry, kdy vypálil u zadní tyče a jeho tvrdou ránu dokázal chytit brankář Costil. Po dvaceti minutách hry centroval před branku hostující Gourcuff a s obranným zákrokem na poslední chvíli přispěchal Traoré, jenž zblokoval balón na rohový kop.

Největší šance úvodního dějství se zrodila ve 30. minutě, nicméně hráč Angers Capelle pálil o pár decimetru vedle prostoru tří tyčí. Po hodině hry vymyslel krásnou kolmici za obranu Bamba a skórovat mohl aktivní N'Doye, jeho tvrdou střelu opět zneškodnil pozorný Costil. Vzápětí se dostal do největší příležitosti hostů Sio, jehož dobře mířenou ránu zlikvidoval gólman Michel. V 80. minutě mohl být na svůj zákrok hrdý také pohotový Costil.

Ve stejnou minutu byl blízko k rozhodnutí Pepe a strážce Rennes byl i tentokráte proti, poslední zajímavý moment přišel v 85. minutě. Hostující Ludovic Baal totiž v blízkosti půlící čáry hodně nešetrně atakoval Pepeho a rozhodčí Turpin mu bez váhání udělil přímou červenou kartu. Toto oslabení nemělo na průběh středečního utkání žádný vliv. Rennes v příštím duelu přivítá kandidáta na titul z Nice, SCO zavítá na půdu konkurenčního Lille.

Autor: Viktor Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele