6. kolo
21.09.2016 19:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Angers SCO - SM Caen 2:1

Angers SCO jako by se začalo pomalu probírat. Na konto si připsalo další výhru. Tentokrát to odneslo Caen.

První gól přišel na svět ve 12. minutě. A rozhodně stál za to! Karl Toko Ekambi nahrál kapitánovi Cheikhu N’Doyemu, který hlavou sklepnul někam k penaltovému puntíku, kam doběhnul Billy Ketkeophomphone a z voleje napálil balon za záda Rémyho Vercoutreho - 1:0. V jeho rodném Laosu měli jistě radost.

Za pět minut mohl přidat další gól Famara Diédhiou, nicméně proti brankáři se neprosadil. Caen se probralo až po pětačtyřiceti minutách. Ivan Santini však mířil v dobré pozici vedle. Takže na řadě bylo znovu Angers, ačkoliv jak se to vezme, protože do vlastní brány skóroval Damien Da Silva. Nutno dodat, že velký podíl na gólu měli jak centrující Thomas Mangani, tak otravující Cheikh N’Doye - 2:1.

Následná šance patřila znovu Diédhiouovi, ale zase to nedal. V 71. minutě pak došlo zásluhou Yanna Karamoha ke snížení. Trochu paradoxně proto, že spoluhráč Jonathan Delaplace nezachytil centr Ronnyho Rodelina. Dvacet minut bylo docela dost času na vyrovnání. Ale ne pro SM Caen, které tak připisuje čtvrtou porážku.

Příště zajíždí do Bordeaux, které se pomalu dostává do formy, takže na tři body to znovu nevypadá. Ale i za bod by jistě byli svěřenci Patrice Garandeho rádi. Angers však bude čelit soupeři ještě nebezpečnějšímu. Monako sice v 6 kole totálně nestačilo na Nice, ale přesto bude v sobotu favoritem.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele