33. kolo
14.04.2017 20:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Angers SCO - Paris Saint-Germain 0:2

Povinnost splněna a teď čekat, jak dopadne zápas Monaka s Dijonem. PSG nepředvedlo na půdě Angers bůhvíjaký výkon, nicméně spasily jej dvě ústřední postavy zápasu, střelec obou branek Di María a skvělý gólman Trapp.

Dle očekávání bylo aktivnější PSG, vůbec to ale neznamenalo, že by Angers nebylo nebezpečné. Naopak, v 11. minutě vypálil Pepé a Trapp měl co dělat, aby balón vyrazil na rohový kop. Angers drželo nerozhodný stav až do chvíle, kdy se Ángel Di María postavil k volnému přímému kopu a parádní ranou poslal Pařížany do vedení. O odpověď se na druhé straně pokoušel hráč s příznačným jménem Santamaría, jeho ránu k tyči dokázal Trapp vystihnout. A jen o dvě minuty později dokonce dokázalo Angers srovnat, ale sudí gól pro Ekambiho ofsajd neuznal. Těsně před koncem poločasu se zjevil za obranou domácích Edinson Cavani a trestuhodně minul branku, takže Paříž držela po prvním dějství jen nejtěsnější náskok.

Favorizovaní hosté nejspíše chtěli utkání co nejdříve rozhodnout druhou brankou, ale Angers je v podstatě do ničeho nepouštělo. Až do 73. minuty se na hrací ploše nic moc nedělo, až tedy do chvíle, kdy N'Doyeho vychytal fantastický Trapp. Gólman PSG byl vedle Di Maríi ústřední postavou zápasu a jeho skvělé zákroky udržely hosty ve vedení.

PSG nepodalo úplně optimální výkon, ale šest minut před koncem zápasu předvedlo krásnou akci, na jejímž konci byl Ángel Di María a bylo hotovo. Závěrečné minuty už se jen dohrávaly. Paříž se tak dotahuje na Monako, ale to má stále zápas s Dijonem k dobru.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele