16. kolo
03.12.2016 20:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Angers SCO - FC Lorient 2:2

Lorient vedl, ale dlouho mu to nevydrželo. Pak mělo navrch Angers, jenže za krátkou dobu bylo zase srovnáno. Remíza na Stade Jean-Bouin byla asi zasloužená.

Za devadesát minut šlo mezi tři tyče celkem dvanáct střel, což v případě těchto dvou týmů někoho překvapilo a někoho ne (vzhledem k prostupnosti obran). O první pokus se postaral Famara Diédhiou, ale tváří v tvář Paul Delectroixovi neuspěl. Schovával si to totiž až na 26. minutu, kdy s přehledem proměnil penaltu poté, co Vincent Le Goff fauloval Cheikha N’Doyeho.

Jeho gól znamenal vyrovnání na 1:1, neboť tři minutky předtím chybovala domácí obrana a Sylvain Marveaux mířil po zemi přesně k levé tyči. Do konce první půle si obě strany připsali ještě jednu šanci. Nejdříve střílel Majeed Waris. Míč cestou k bráně tečoval Romain Thomas a Angers mělo štěstí, že si brankář Mathieu Michel dobře postavil tyče.

Na druhé straně hřiště pak minul Yoann Andreu. V 58. minutě centroval z místa do vápna Karl Toko Ekambi. Nejvýše ze všech tam vyskočil Cheikh N’Doye a po jeho hlavičce zapadnul kulatý předmět přesně k pravé tyčce - 2:1. Jenže výsledek dostal svou finální podobu až v 66. minutě, kdy za Lorient vyrovnával Waris.

Snadno obešel Vincenta Manceaua. Ve velkém čtverci pak volil místo příhrávky nebo centru střelu z ostrého úhlu. A dobře udělal, protože s něčím takovým nepočítal ani Michel, ani nikdo jiný - 2:2. O sedm minut později mohl Waris rozhodnout, ale domácí gólman se postaral o to, že tenhle duel vítěze nepoznal.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele