4. kolo
10.09.2016 20:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Angers SCO - Dijon FCO 3:1

V tomto kole Ligue 1 bodovaly jak Angers, tak Nancy. To znamená, že jediným týmem s nulou na kontě zůstává Lorient.

Svěřenci Stéphana Moulina měli hodně solidně rozehranou minulou sezonu. Zimu přečkali na famózním třetím místě, aby naprosto totálně zvorali jaro a celkově brali devátou příčku. Pravda, na postoupivší klub to nebyla marná vizitka, nicméně na Stade Jean-Bouin věřili nepochybně ve víc. Od šestatřicátého kola ke všemu jen a pouze prohrávali.

Po osmi minutách hry zápasu s Dijonem to vypadalo, že tentokrát to nebude jiné. Frédéric Sammaritano vytěžil maximum z dobré práce Loïse Dionyho a zblízka poslal hosty do vedení - 0:1. To jim však vydrželo jen do závěru úvodní čtvrthodinky. Pak si totiž na vynikající centr špílmachra Thomase Manganiho naskočil Famara Diédhiou a bylo srovnáno - 1:1.

Ve 34. minutě se po druhé žluté poroučel do kabin oblíbenec fanoušků Laosan Billy Ketkeophomphone. Následovníka našel v dijonském Jordanu Mariem, který se zkraje druhé půle zvládnul vyšachovat ze hry během dvou minut. K radosti trenéra Oliviera Dall’Oglia, zcela pochopitelně.

Následně zvonilo břevno jak za Mathieu Michelem, tak za Baptiste Reynetem. Gól přišel na pořad večera až v 67. minutě. Nicolas Pepe centroval a Cheikh N’Doye duchaplně skóroval - 2:1. V 75. minutě si pak našel zleva cestičku do vápna Karl Toko Ekambi, aby mohl pravačkou napálit kulatý předmět do vzdálenějšího horního rohu brány - 3:1. Dijon tedy nenavázal na výhru 4:2 nad Lyonem.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele