4. kolo
29.08.2015 20:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Stade Rennes - Toulouse FC 3:1

Stade Rennes si připsalo už třetí výhru v řadě, díky čemuž mu po neúplném čtvrtém kole patří třetí příčka. Oproti tomu Toulouse zůstává na čtyřech bodech.

Les Rouge et Noirs - už bez švédského útočníka Oly Toivonena - přitom tenhle zápas nezačalo nejlépe. Už v 5. minutě se po centru Adriena Regattina prosadil na přední tyči číhající Martin Braithwaite - 0:1. Vedení hostujícímu celku však nevydrželo ani patnáct minut, protože po velice chaotické situaci ve vápně omylem zamířil Steeve Yago do vlastní sítě - 1:1.

Určitě není bez zajímavosti, že během posledních deseti vzájemných utkání těchto dvou týmů šlo o pátý "vlastenec", avšak předchozí čtyři si dali hráči Rennes. První poločas tedy skončil pro téfécé ještě přijatelnou remízou. V 67. minutě ale fauloval brankář Mauro Goicoechea pronikajícího Giovanniho Sia. Naštěstí z toho byla jen žlutá karta, ale na druhou stranu penaltu se odvolat nepodařilo.

Její exekuce se ujal Sylvain Armand a proti gólmanovi TFC nejprve neuspěl. Z následné dorážky se ovšem nemýlil, takže na Roazhon Parku mohl propuknout jásot - 2:1. Ten svěrenci Philippa Montaniera dopřáli svým příznivcům ještě jednou. V 90. minutě zakončil rychlý protiútok Sio, přičemž na zadní tyč mu nacentroval Paul-Georges Ntep, jenž tedy asistencí oslavil návrat na trávník po delším zranění.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele