9. kolo
04.10.2015 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

SM Caen - AS Saint-Étienne 1:0

SM Caen pokračuje v krasojízdě! Svěřenci Patrice Garandeho přehráli i konkurenta z ASSE a vyšvihli se na famózní třetí příčku!!!

První pokus utkání si na své konto připsal z ostrého úhlu Julian Féret, leč Stéphane Ruffier zůstal pozorný. Za tři minuty se musel činit jeho protějšek Rémy Vercoutre, když mu poslal jedovatý pozdrav Kévin Monnet-Paquet. Za dalších deset minut spolupracoval pětatřicetiletý brankář s Andym Delortem, jehož volej znovu zneškodnil Ruffier, tak jako o stejnou porci času později.

Andy Delort přišel před sezonou z Wiganu a Caen odvádí vskutku cenné služby. To samé platilo i v tomto zápase, kdy neustále svým pohybem dělal hostující obraně potíže. V 58. minutě se výborně uvolnil na pravé straně hřiště, aby mohl přihrát Ronnymu Rodelinovi, jenž to ve výborné pozici (ne)pěkně zpackal.

Nicméně chvíli poté už se domácí dočkali. Vincent Bessat přihrával a kdo jiný než Andy Delort mohl na zadní tyči trefit přesně mezi tři tyče? Les Verts mohli vyrovnat už za nějaké tři minuty. Eysserikův roh si našel Loïka Perrina, ale Vercoutre předvedl fantastický zákrok. Delort se ocitnul ještě v jedné výborné šanci. Stéphane Ruffier mu však skvěle zmenšil střelecký úhel a v době, kdy do konce zápasu stále zbývalo více než deset minut, udržoval svůj tým ve hře minimálně o vyrovnání.

Jenže toho se družina Christopha Galtiera už nedočkala. I proto, že Nolan Roux po přihrávce Vincenta Pajota střílel nad branku. Caen si tedy užívá dobrý výborný vstup do sezony, což bude chtít potvrdit i po reprezentační pauze, kdy se utká s Remeší, zatímco ASSE, pro které není ani po celkově třetí prohře v řadě (včetně Evropské ligy) určitě nikde nic ztraceno, přivítá na Stade Geoffroy-Guichard poslední Gazélec Ajaccio.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad nebudom mít book pravdu. 2,5- 32-2,9.Jdu proti- tip 2

Reagovat
smazaný uživatel

0 je za 3,2.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 doufam a kdyz doufam tak se tak stane

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda hosté

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele