25. kolo
06.02.2016 20:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

SC Bastia - ES Troyes 2:0

Bastia udělala další výrazný a důležitý krok k záchraně, před vlastními fanoušky vyhrála už počtvrté v řadě a stále se přibližuje klidnému středu tabulky. Zubožené Troyes, které už podruhé během sezóny hledá nového trenéra, skolil dvěma brankami Floyd Ayité. Zápas kromě toho nabídl také tři červené karty.

Korsický celek vstoupil do utkání náramně. Danic poslal v 10. minutě parádní pas na rozeběhnutého Ayitého, jehož nezastavil a jehož rychlému tempu nestačil Martial, a domácí forvard před brankářem Dreyerem následně nezaváhal. Pro loňského šampióna Ligue 2 to byla již 50 inkasovaná branka v sezóně.

Těsně po přestávce se situace pro Bastii začala komplikovat. Po hodně sporné situaci byl totiž vyloučen ve 48. minutě Leca, jehož mezi třemi tyčemi musel nahrazovat Hansen. Těsně za vápnem se totiž domácí gólman střetl s dotírajícím Mavingou a sudí Moreira vytáhl možná trochu přísnější červenou kartu.

Hlavní arbitr s vyloučeními rozhodně nešetřil. Po hodině hry poslal naopak hosty do deseti poté, co Brayan Perea přišlápl kolíky nohu Peybernese. O pár chvil později se dostal do dobré střelecké pozice Ayité, tentokráte však jeho zakončení postrádalo větší přesnost. ESTAC nakonec přišel ještě o jednoho svého hráče osm minut před koncem.

Domácí velmi dobře zapracovali na pravé straně, Kamano se vřítil do vápna a dostal se tam do kleští dvou protihráčů. Moreira vyhodnotil, že fauloval Camus, za zmaření vyložené brankové příležitosti vystavil tuniskému záložníkovi stopku a ještě nařídil pokutový kop. Ten pak Ayité bez větších komplikací zvládl.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele