26. kolo
13.02.2016 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - Lille OSC 0:0

Generálka před mačem Ligy mistrů s Chelsea nevyšla fotbalistům PSG nejlépe. Jejich dlouhou sérii šestnácti výher v řadě utnulo až urputně bránící Lille, které po taktické stránce zvládlo zápas s bravurou a odváží si z Parku princů velmi cenný bod. Poprvé od prosince roku 2014 se v Paříži v rámci Ligue 1 urodila bezbranková remíza.

Každopádně domácí alespoň může těšit fakt, že prodloužili svou rekordní bilanci v lize, a to už na 35 utkání v řadě bez porážky. Dalo se očekávat, že kouč Laurent Blanc před úterním soubojem na evropském poli nechá odpočívat některé své opory, a proto nehráli Zlatan Ibrahimovic, kapitán Thiago Silva, Thiago Motta ani Maxwell.

Přesto se ovšem v sestavě objevili Kevin Trapp, David Luiz, Blaise Matuidi a Ángel di María, členové obvyklé základní jedenáctky, a když k tomu připočteme, že soupeři chyběl vykartovaný Boufal a zranění byli Obbadi s Éderem, nebylo pochyb o tom, kdo je v utkání opravdu jasným favoritem.

LOSC má druhý nejhorší útok ze všech účastníků nejvyšší francouzské soutěže, o to lépe se mu však daří v obraně. Pařížané nenašli na pevné řady svého soka dlouhodobější recept, gólman Enyeama zkraje v pohodě zlikvidoval šanci Augustina a hlavičku Kurzawy těsně před poločasem vytáhl do bezpečí až z brankové čáry.

V 56. minutě byl PSG gólu asi nejblíže. Cavani měl jednoduše potrestat zaváhání Enyeamy, kterému ve snaze zastavit centr vypadl míč z rukavic, jenže Uruguayec trestuhodně branku minul. V jakési nebezpečnější šanci se ještě objevil střídající Lucas, avšak Enyeama byl tentokráte mezi třemi tyčemi pozorný.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
REPLIKATOR

Cavani

Reagovat
smazaný uživatel

To ale byla nuda. A Cavani je opravdu dřevěnej (byla mu málo i prázdná brána), tolik toho nespálil ani Hoarau (a to byl nějak palič).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele