3. kolo
22.08.2015 20:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

OGC Nice - SM Caen 2:1

Šest utkání v řadě bylo Caen v Ligue 1 neporaženo. Vstup do nové sezóny mu vyšel náramně, teď ale svoje hodnocení bude muset malinko znegativnit. Nice si totiž proti němu připsalo své první vítězství, a to zásluhou rozhodující trefy Alassaneho Pléy ze 78. minuty. Hosté museli skousnout nejen svůj první neúspěch, ale též první inkasované góly.

Domácí trenér Claude Puel své svěřence už před zápasem varoval, že si musí dát velký pozor na soupeřova útočníka Delorta. A právě jeho lob ze 14. minuty málem skončil v brance. Na další vekou šanci si počkal jen do 29. minuty, kdy ho uvolnil Bessat, avšak z blízkosti na brankáře Hassena nakonec nevyzrál.

OGC si svou největší loženku první půle vytvořil sedm minut před přestávkou. Germain nejprve z hranice šestnáctky dobře reagujícího Vercoutreho neprostřelil, hostující gólman však míč vyrazil pouze před sebe, kde se ocitl nehlídaný Pléa, jenže ani on svou hlavičku neusměrnil do kýžených míst. Tehdy měli hosté velké štěstí.

O všem podstatném se rozhodlo ve druhém poločasu. Domácí se ujali vedení zásluhou své nejvýraznější a nejznámější posily Ben Arfy, který celkem snadno prošel do vápna a odtud zamířil přesně pod břevno. Jenže radost domácím netrvala dlouho. O pár chvil později Delort snadno prošel kolem Baysseho a zacílil ke vzdálenější tyčce.

Tři body ve finále přesto zůstaly na stadionu Allianz Riviera. V 78. minutě si vybral slabší chvilku brankář Vercoutre. Mendy ze středu pole poslal pěkný pas na nabíhajícího si Pléu, který po rychlém zpracovaní ihned vystřelil. A ačkoli jeho pokus nebyl nijak prudký, skončil v síti, přestože Vercoutre určitě mohl alespoň zareagovat.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele