26. kolo
13.02.2016 20:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Montpellier HSC - Toulouse FC 2:0

Montpellier vyhrál a polepšil si. Toulouse si naopak zadělalo si na ještě větší problémy, protože na první nesestupovou pozici ztrácí už šest bodů.

První gól zápasu se zrodil ve 24. minutě. Souleymane Camara procedil balon mezi nohama Issy Diopa a Moustapha Yatabaré měl před sebou už velice snadnou úlohu - 1:0. Šlo o jeho třetí gól v probíhající sezoně. Právě Yatabaré a Camara dostali protentokrát přednost před dvojicí Kévin Bérigaud a Rodrigue Ninga. Že to bylo vskutku výborné rozhodnutí, se potvrdilo dvě minuty před vypršením řádné hrací doby. Ryad Boudebouz z levé strany zahrával rohový kop, na který si naskočil Souleymane Camara a brankáři Albanu Lafontovi nedal žádnou šanci zasáhnout, čímž dal výsledku jeho finální podobu - 2:0. Frédéric Hantz mohl na lavičce slavit.

Pod jeho vedením totiž začíná MHSC častěji bodovat, což tým od Středozemního moře rozhodně potřeboval. Po šestadvaceti kolech se vyhoupnul na šestnáctou pozici, jíž se pokusí uhájit nebo vylepšit příští týden v zápase proti Angers. Toulouse bude muset začít pořádně bojovat o udržení, přičemž nesmírně důležitý bude duel s Ajacciem.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele