24. kolo
03.02.2016 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Lille OSC - SM Caen 1:0

Lille opět porazilo Caen a překazilo mu záměr vydrápat se zpět na pohárové příčky. Svěřenci Patrice Garandeho okupují hned tu další, tedy pátou pozici.

LOSC zatím neprožívá povedenou sezonu. Pod Frédérikem Antonettim však nastalo určité zlepšení, což v pohárovém utkání nedávno pocítili Bordeaux, když prohrálo 5:1. V Ligue 1 to však zatím stále nebylo úplně ono, proto příznivce jistě potěší i takto těsný výsledek, znamenající šestou výhru v probíhajícím ročníku.

Blízko byli domácí přesné trefě po rohovém kopu Marcose Lopese. Renato Civelli sice na míč úplně nedosáhnul, ale Rémy Vercoutre přesto měl co dělat, aby jej vyrazil do bezpečí. Brzy po změně stran se brankář Caen musel znovu ohánět. Poradil si jak s pokusem Sébastiena Corchii, tak s příležitostí Djibrila Sidibého, jemuž parádně nahrál Mounir Obbadi.

Z následného Bauthéacova rohu už ale zapršelo. Hlavička Adamy Soumaora byla natolik razantní, že se vlastně ani nikdo pořádně nedivil, že skončila v síti - 1:0. Caen se pak nemohlo proti výborně fungující obraně Lille prosadit. Pět minut před vypršením řádné hrací doby navíc přišlo o Michaëla N’Kolola, jenž byl po druhé žluté vyloučen.

Lille mohlo vyhrát o dva góly. Soumaorovi však v závěru Rémy Vercoutre radost zkazil. Přesto to stačilo na tři body. Po čtyřiadvaceti kolech čtrnácté LOSC příště čeká doma Stade Rennes, zatímco Caen bude chtít udržet kontakt se špičkou tabulky (pochopitelně s výjimkou PSG) v zápase, ve kterém mu bude protivníkem celek z Remeše.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2 0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele