3. kolo
23.08.2015 14:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Lille OSC - Girondins Bordeaux 0:0

Ani hráči Lille, ani fotbalisté Bordeuax nedokázali v neděli odpoledne na Stade Pierre-Mauroy vstřelit gól. To ovšem neznamená, že by jejich vzájemné utkání bylo nějak chudé na šance.

Tu první si už ve 3. minutě připsal na konto domácí Florent Balmont, jenže jeho volej se mezi tři tyče nevešel. Ještě v úvodní dvacetiminutovce mohl neproměněnou příležitost z minulého kola proti Monaku, která stála LOSC dva body navíc, odčinit Renato Civelli, nicméně ani teď po rohu Erica Bauthéaca nemířil přesně.

Zatraceně blízko měli domácí k vytoužené brance nedlouho před závěrem první půle. Centr Sofiana Boufala však nasměroval Baptiste Guillaume pouze do tyče. Ještě před změnou stran mohlo udeřit Bordeuax. Milan Gajić si to neohroženě namířil za Civelliho, ale v zakončení nenašel dostatečný klid, takže Vincent Enyeama překonán nebyl.

Po hodině hry se Civelli uvedl znovu na druhé straně hřiště, když se razantně opřel hlavou do centru Boufala, aby kulatý předmět narazil do tyče Priorovy svatyně. Náhradník za Cédrika Carrassa se potom činil i proto dalším dvěma nebezpečným pokusům soupeře. Les Girondins mohl v poslední desetiminutovce poslat do vedení střídající André Poko, jenže nigérijská jednička ve službách Lille se jeho nájezdem zaskočit nenechala.

Poslední šanci duelu si pro sebe schoval opět Civelli, jenž další Boufalův centr usměrnil jenom do brankové konstrukce. Oba celky tedy nadále čekají na první výhru v sezoně. Prozatím mají na kontě dva body a okupují dolní polovinu tabulky. Svěřenci kouče Renarda se příště pokusí vyzrát na korsické Ajaccio, kdežto ti Sagnolovi přivítají doma FC Nantes.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele