37. kolo
07.05.2016 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Lille OSC - EA Guingamp 0:0

Lille překvapivě doma ztratilo body s Guingampem a promeškalo tak šanci poskočit na pátou příčku tabulky. Pokud tak Dogy chtějí pohárovou jistotu, musí v posledním kole v přímém souboji o Evropu porazit Saint-Étienne. Jinak by musely doufat, že PSG ovládne finále Coupe de France..

Svěřenci Frédérika Antonettiho dávali od začátku jasně najevo, co je jejich cílem. Hosté mohou děkovat gólmanovi Jonasi Lösslovi, bez jehož pomoci by se fanoušci Lille takřka jistě radovali z důležitých třech bodů. Dánský strážce přiváděl k zoufalství zejména mladého Ronyho Lopese, který se dostal hned do několika skvělých šancí, neprůstřelného Lössla ale překonat nedokázal.

Poprvé zahrozil už po třech minutách, další parádní zákrok si Lössl připsal o pár desítek vteřin později. V prvním poločase ještě Lopes nechal vyniknout svého soka skvělou ránou zdálky, po níž Dán vyrazil míč před sebe - a dobíhající Portugalec poslal dorážku příliš vysoko.

Na druhé straně se toho příliš nedělo. Mevlüt Erding sice ještě před pauzou pálil po Giresseho pasu těsně mimo, jinak ale první dějství patřilo Lille.

Po změně stran sice Guingamp zvýšil tempo, domácí se ale bez problémů ubránili a Lössl musel opět zasahovat proti Lopesovi s Morganem Amalfitanem. Finální gólovku utkání pak zahodil opět Erding; turecký útočník už už zvedal ruce nad hlavu, na poslední chvíli ale zasáhl bránící Djibril Sidibé a rozhodl tak o bezbrankovém výsledku.

Autor: Dominik Zezula / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele