37. kolo
07.05.2016 21:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - FC Lorient 3:0

Po výhře 3:0 nad Lorientem má Ulrich Ramé určitě větší šance, že by mohl zůstat u mužstva Bordeaux i v příští sezoně. Les Merlus se naopak jistě těší, až ta aktuální bude u konce.

Na první gól se na Nouveau Stade de Bordeaux čekalo jen do 12. minuty. Tehdy mohl těžit z velmi dobré práce Cheicka Diabatého Brazilec Malcolm, který přišel v zimě z Corinthians - 1:0. Netrvalo dlouho a Jaroslav Plašil a spol. mohli znovu jásat. Nicolas Pallois asistoval a Cheick Diabaté nedal Benjaminu Lecomtemu žádnou šanci - 2:0.

Ve 27. minutě přihrával Diego Rolán Malcolmovi, ale toho vychytal lorientský brankář. Tři minuty po změně stran centroval Jarda Plašil do vápna. Wesley Lautoa si vybral slabší chvilku a Cheick Diabaté dal svůj desátý gól v sezoně - 3:0. Les Merlus se dostali do první větší příležitosti až v době, kdy byla odehrána téměř hodina hry.

Lamine Gassama však má na hřišti obvykle jiné úkoly, než střílení gólů, a tak není divu, že v dobré pozici přestřelil. V 75. minutě rozehrál rohový kop Adam Ounas. Míč si našel Mathieu Debuchy a Lecomte předvedl famózní zákrok. V samotném závěru ještě hlavičkoval Benjamin Moukandjo, jenže mezi tři tyče se netrefil.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele