25. kolo
07.02.2016 17:00 CET
1 : 4
(1:2)

Reportáž

Girondins Bordeaux - AS Saint-Étienne 1:4

Girondins Bordeaux zase prohrálo vysokým rozdílem. Tentokrát si proti klubu Jaroslava Plašila zastříleli borci z AS Saint-Étienne.

Poprvé lovil Paul Bernardoni balon ze své svatyně už ve 4. minutě, kdy se po rohovém kopu hlavou prosadil osamocený Vincent Pajot - 0:1. Než se domácí nadáli, bylo to už 0:2. Benjamin Corgnet centroval a Oussama Tannane také přesně hlavičkoval, díky čemuž otevřel svůj účet v novém dresu. Ale jelo se dál.

Svěřenci Willyho Sagnola se v předchozích duelech mohli na domácí prostředí spolehnout. Do zápasu s ASSE se dostali už v 10. minutě, kdy si na roh Jardy Plašila naskočil Cédric Yambéré. Už za sedm minut mohla další hlavička způsobit další zkázu. Pajot však v tomto případě o kousíček netrefil. Za tři minuty vylákal Bernardoniho z brány Jérémy Clément, ale míč ji přeletěl.

Ve 28. minutě mohl snížit střelou z hranice pokutového území Malcolm, ale trefil jen břevno Ruffierovy branky. Těsně před pauzou zahrával Soderlund penaltu, ale mladíček mezi třemi tyčemi ji vyrazil mimo. Hráč Les Verts se tedy gólu dočkal až v 70. minutě, když hlavou (pochopitelně) zužitkoval Tannaneho centr - 1:3.

A aby toho pro Les Girondins nebylo málo, potkal se za čtyři minuty se Soderlundovým centrem Nolan Roux a zvýšil na konečných 4:1 pro svůj tým. Stade Rennes tedy svého soupeře v tabulce předskočilo a oba celky zůstávají v jejím středu. Na ten vítězný příště čeká Monaco, poražený se utká s Guingampem.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele