37. kolo
07.05.2016 21:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

FC Nantes - SM Caen 1:2

Svěřenci Michela Der Zakariana nenavázali na poslední výhru nad Nice a svůj poslední domácí zápas sezóny proti Caen nezvládli podle svých představ. Hostům se podařilo do poločasu skórovat hned dvakrát, a to zásluhou Rodelina a Delorta, na což Nantes odpovědělo jen Bedoyou dvanáct minut před koncem.

SMC se díky tomuto tříbodovému výsledku, který na řadu přišel po dlouhých pěti kolech strádání, posunul na osmé místo tabulky. Kdyby normandský klub tohle postavení udržel, od roku 1992 by to byl jeho největší úspěch. Kanárci se naopak i nadále propadají směrem dolů a poprvé od půlky ledna vypadali z horní poloviny tabulky.

Hostující celek vstoupil do utkání famózně. Delaplace z pravé strany vyslal centr na zadní tyč, kde Rodelin hlavou celkem pohodlně zacílil ke vzdálenější tyčce. Byl to pro něj jubilejní desátý gól v Ligue 1 v této sezóně. Následně se snažil o vyrovnání Sala, nicméně ze slušné pozice trefil pouze tyčku.

Těsně před přestávkou Caen kopalo penaltu. Féret se snažil v šestnáctce vymyslet nějakou akci, ale do míče mu rukou hrábl Walongwa, mimochodem debutující hráč v dresu Nantes, a sudí Hamel ukázal na bílý puntík. Delort rozehrál pokutový kop dělovým přízemním pokusem k tyči, na který gólman Riou nedosáhl.

Les Canaris nikdy nepatřili k vyloženě ofenzivním týmům v tomto skoro uplynulém ročníku a dohánět dvoubrankové manko bylo pro ně opravdu příliš složité. V 78. minutě se jim podařilo jen snížit stav. Bedoya využil jakýchsi menších zmatků v obraně soupeře a svou pumelici usměrnil přesně pod břevno.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nanntes ukončil sezonu 15-16 doma stylově- prohrál vypsaný jako favorit. Aby byl výsledný dojem ještě dokonalejší stačilo by v posledním kole vyhrát na PSG. Již 12 kol venku se nepovedlo Nanntes vyhrát vypsaný jako outsider. Natomto místě musím ještě pochválit pány book z Berouna- právě v uvodu příspěvku zminovaný zápas byl jediný , kde udělali chybu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele