16. kolo
01.12.2015 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Nantes - Olympique Lyon 0:0

Ani ve třetím úterním zápase nepadnul žádný gól. Borci Nantes a Lyonu tedy napodobili ty z Lorientu, Nice, PSG a Angers.

V prvním poločase byly k vidění příležitosti na obou stranách hřiště. Dvakrát to zkoušel Emiliano Sala a po jedné střele si připsali Jules Iloki a Ermir Lenjani. Lyonští si vypracovali v rychlém sledu dvě velké příležitosti. Po rohu Arnolda Mvuemby hlavičkoval do břevna Maxime Gonalons a Claudio Beauvue neuspěl tváří v tvář Maximu Dupé.

Jeho protějšek Mathieu Gorgelin, náhradník za Anthonyho Lopese, se v brance rozhodně nenudil ani po změně stran. Jeho pozornost hodlali otestovat Yacine Bammou a Kolbeinn Sigthorsson. Les Gones povětšinou vázla záložní řada, od níž nedostával Alexandre Lacazette na hrotu útoku pro sebe tolik potřebné balony.

Michel Der Zakarian se snažil hnát dopředu své hráče opravdu vehementně, leč nebylo mu to vůbec nic platné, protože ti rovněž nedokázali vymyslet ani jednu skutečně nebezpečnou akci. Oba celky tedy musí čekat na tříbodový zisk minimálně do tohoto víkendu, kdy se Les Canaris utkají s Ajacciem a na Lyon čeká v prestižním duelu Angers SCO.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

„trenér Fournier má nadále plnou podporu vedení klubu“

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele