24. kolo
03.02.2016 19:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

FC Nantes - GFCO Ajaccio 3:1

FC Nantes si poradilo s Ajacciem, díky čemuž svěřenci Michala Der Zakariana prodloužili sérii neporazitelnosti v Ligue 1 na deset zápasů.

Ve 14. minutě přinutil Emiliano Sala k chybě Kadera Manganeho a vytěžil maximum ze spolupráce s Adryanem a Alejandrem Bedoyou - 1:0. Americký reprezentant potom zoušel štěstí sám, ale nemířil přesně. Všechno napravil ve 23. minutě, kdy využil chyby Jacquese Zouy, narazil si se Salou a překonal vyběhnuvšího Mauryho - 2:0.

Na Stade de la Beaujoire panovala pochopitelně skvělá nálada, jenže jenom tři minuty, když Pablo Martinez centroval, načež Kevin Mayi odclonil Oswalda Vizcarronda a přeloboval Rémyho Rioua - 2:1. Ten samý hráč mohl ještě v prvním poločase vyrovnat, nicméně domácí brankář se už vícekrát zaskočit nenechal.

Clément Maury se musel po změně stran hned činit proti Salově hlavičce. A v 51. minutě si Amos Youga vyšlápnul na Guillauma Gilleta, díky čemuž byl bez předchozí domluvy okamžitě vyloučen. Les Canaris početní výhody využili ještě v téže desetiminutovce. Balon po trase Adrien Thomasson-Emiliano Sala doputoval k Adryanovi, který se pěkně položil a hlavou zvýšil na 3:1.

Michel Der Zakarian pak z lavičky sledoval, kterak rozhodčí neuznávají dva další góly. A také viděl, jak svou možnost neproměňuje Thomasson. Nantes to však mrzet nemuselo, protože díky výhře poskočilo už na šesté místo a o víkendu se utká s Toulouse. Oproti tomu Gazélec Ajaccio zůstává hodně dole a může být ještě níž, pokud neporazí Guingamp.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

Za 1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele