28. kolo
28.02.2016 14:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Nantes - AS Monaco 0:0

V zápase FC Nantes s AS Monaco branka nepadla, protože ... prostě nikdo nedal gól. Respektive nikdo nedal takový gól, jaký by mohl být uznán.

Hned v úvodu utkání se Danijel Subašić mezi svými třemi tyčemi rozhodně nenudil. Nejprve jeho pozornost testoval Alejandro Bedoya, a poté dvakrát v rychlém sledu Kolbeinn Sigthorsson. Ve 26. minutě se do balonu z voleje nějakých dvacet metrů od brány parádně opřel Emiliano Sala, nicméně chorvatský gólman se znovu činil.

Hosté si museli počkat na první kloudnou příležitost až do 50. minuty. Tehdy skvěle v podstatě špičkou kopačky likvidoval Rémy Riou pokus Guida Carilla. Les Canaris mají se střílením branek potíže. To se ví. Nicméně proti knížecímu klubu to platí už delší dobu. Po sedmdesáti minutách hry předvedl trochu akrobacie americký reprezentant Bedoya, ale jeho gól nemohl být pro ofsajd uznán.

V samotném závěru ještě musel proti Vágneru Loveovi bleskově vyběhnout Riou. Na Stade de la Beaujoire se tedy zrodila remíza. To znamená, že domácí neprohráli už ve třinácti zápasech a v tabulce jim patří solidní osmá pozice, zatímco svěřenci Leonarda Jardima prohráli z posledních patnácti střetnutí jen jednou, díky čemuž mají na druhém místě osmibodový náskok.  

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele