38. kolo
14.05.2016 21:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

ES Troyes - Olympique Marseille 1:1

Estac Troyes na závěr sezony remizoval s Olympiquem Marseille. Celkově tedy sesbíral pouhopouhých 18 bodů. OM jich sesbíral o rovných třicet více, což v konečném zúčtování stačilo na třinácté místo. Pro klub, který v srpnu věřil v Ligu mistrů, určitě velké zklamání. Ale stále je ještě ve hře Coupe de France.

První vzájemný zápas skončil na Stade Véldrome jednoznačně 6:0 ve prospěch celku z přístavního města. Na Stade de l’Aube byl průběh docela jiný. Domácí tu vyhráli z osmnácti utkání jedno jediné - v dubnu nad Remeší. Ve stejném měsíci tu taky stihli utrpět debakl 0:9 v duelu s PSG. I díky tomu inkasovali dohromady brutálních třiaosmdesát gólů! O ten poslední se postaral Steven Fletcher, ale k tomu se ještě dostaneme.

Nejprve totiž udeřili svěřenci Mohameda Bradjy. V 10. minutě Benjamin Nivet šikovně prostrčil míč mezi obránci Marseille, takže Fabien Camus mohl po zemi uklízet za Yohanna Pelého, jenž dostal tentokrát přednost před jinak neotřesitelnou jedničkou, kterou je Steve Mandanda - 1:0. V prvním poločase ještě trefil po centru Romaina Alessandriniho břevno Florian Thauvin a Rémymu Cabellovi překazil radost zdvižený praporek.

Po hodině hry už skvadra Francka Passiho vyrovnala. Bouna Sarr přišel na hřiště za Alessandriniho a jeden ze svých prvních doteků s balonem přetavil v přihrávku na Stevena Fletchera, který zaznemanal svůj druhý gól od zimního příchodu na hostování ze Sunderlandu - 1:1. Ten samý hráč zařídil svému týmu v poslední desetiminutovce penaltu. Sám se ujal její exekuce, nicméně brankáře Troyes nepřekonal.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele