30. kolo
12.03.2016 20:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

EA Guingamp - AS Saint-Étienne 2:0

Guingamp tuhle výhru potřeboval jako sůl a především díky dobře zvládnutému prvnímu poločasu získal potřebné vítězství do boje o záchranu. St. Étienne naopak pokračuje v nevalných výkonech a podruhé v řadě se mu nepodařilo skórovat. Do vedení dostal domácí Jimmy Briand, Sloan Privat na něj následně svou trefou navázal.

Les Verts nevstoupili do tohoto utkání vůbec dobře. Už v 7. minutě Giresse unikl na levé straně, míč přistrčil na Jacobsena, ten ve správný moment našel jemným obloučkem v malém vápně nabíhajícího si Brianda, který hlavou bez větších problémů překonal brankáře Ruffiera. Ve 24. minutě EAG navýšil vedení.

Salibur svou přihrávkou poslal za obranu sprintujícího Martinse Pereiru, ten ještě předal balón doleva na Privata a ten ve skluzu v pohodě zacílil. ASSE se opravdu dlouhou dobu snažil najít jakoukoli odpověď, ale ve finále to byla z jeho strany marná snaha. Až po hodině hry mohl snížit Maupay, ovšem svou hlavičku po centru od Eysserica usměrnil jen nad.

Skórovat se snažil ještě hlavou Pajot, ani on však nenašel kýžený cíl. Svěřenci Jocelyna Gourvenneca zkrátka druhé dějství zvládli takticky na výbornou a soupeře pouštěli jen do sporadických šancí. Naopak rozdíl mohl být dokonce tříbrankový, nicméně po akci Brianda pálil Giresse z halfvoleje vedle.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele