22. kolo
24.01.2016 14:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

AS Monaco - Toulouse FC 4:0

Monaco neponechalo proti Toulouse vůbec nic náhodě a po čtyřgólovém přídělu si pojistilo druhé místo. Třetí Nice ztrácí tři body.

Jako první dostal míč do soupeřovy svatyně Lacina Traoré, jenže sudí shledali jeho postavení jako ofsajdové, tudíž mohlo jít domácí AS do vedení až ve 29. minutě. Traorého centr se nejprve sice nepovedl, ale jeho původce dostal díky šťastnému odrazu šanci na reparát. A tu využil znamenitě - přihrávkou na Bernarda Silvu, který si poradil dokonale - 1:0.

V minutě šestatřicáté centroval pro změnu Fabinho, Guido Carrillo se do letícího kulatého předmětu hlavou pěkně položil, nicméně za zády Albana Lafonta zadunělo pouze břevno. Avšak od něj se míč odrazil do prostoru, který v ten moment střežil Fábio Coentrão. Ač tísněn, svého protivníka ve vzdušném souboji porazil a zvýšil na 2:0.

Téfécé mohl do utkání vrátit Wissam Ben Yedder, který si po ruce Ricarda Carvalha postavil balon na značku pokutového kopu. Danijel Subašić se ale toho odpoledne překonat nenechal. V 70. minutě rozehrálo Monaco přímý kop velice nečekaný způsobem, tudíž měl Silva dost prostoru na to, aby poslal přihrávku napříč pokutovým územím z pravé strany před bránu, kam si naběhnul Carrillo a pohodlně skóroval - 3:0.

Následně chorvatský brankář vychytal Martina Braithwaitea a v zápětí mohl děkovat svému břevnu, že zastavilo pokus střídajícího Adriena Regattina. V 90. minutě potom střelec třetí branky prodloužil Moutinhův "přímák" na zadní tyč, kde míč doklepnul do brány Hélder Costa. Toulouse tedy zůstává v sestupovém pásmu.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

PornStar dá gól

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele